tiistai 23. helmikuuta 2010

Hallituksen kokous 21.2.

Hallitus kokoontui tämän vuoden ensimmäiseen kokoukseen Estery-talolle ensi kertaa. Asioita oli taas kertynyt selviteltäväksi jonkunmoinen pakka. Liittohallituksen vaaliasia oli esillä, mutta emme aio esittää ketään liittohallitukseen. Täytimme myös toimihenkilökorttia, sekin on joka vuotinen homma, missä kirjataan yhdistyksemme toimihenkilöt, toiminta, yhteistyö, rahavarat jne. ja lähetetään eteenpäin liittoon.
Kun nyt olemme liittyneet Esteryyn, pääsemme myös mukaan kevätkokoukseen. Yhdistystämme edustaa kokouksessa varapuheenjohtaja Tuula Helin.
Meidän oma vuosikokouksemme on sunnuntaina 18.4. klo 15.00 Estery-talolla. Siellä käsitellään sääntömääräiset asiat eli valitaan hallituksen jäsenet, hyväksytään toimintakertomus ja toimintasuunnitelma ja tilit. Tervetuloa kaikki jäsenet!
Käytiin läpi pilkkikurssin asioita. Avustusasiat on vielä kesken, mutta ilmoittautuneita on jo 5 aikuista ja 7 lasta.
Sovittiin vielä kevään tapahtumasta, joka on korukurssi. Se pidetään sunnuntaina 2.5. klo 15.00 Estery-talolla. Kurssilla pääsee tekemään itselleen kaulakorun, rannekorun, korvikset tai vaikka kännykkäkorun. Tai vaikka kaikki jos aikaa ja intoa riittää. Kurssi sopii myös lapsille. Kurssimaksua ei ole, vaan maksat tekemiesi korujen materiaaleista. Varsinainen kutsu kurssille tulee myöhemmin tänne blogiin ja sähköpostilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti