sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Liittokokous

Olin eilen lauantaina Yhden vanhemman perheen liiton liittokokouksessa Lahdessa. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta ja meninkin sinne seuraamaan ja katsomaan mitä siellä tapahtuu. Vielä en ottanut osaa äänestyksiin, mutta ehkä seuraavalla kerralla.
Mielenkiintoista oli saada tietää lisää liittomme toiminnasta ja tutustua uusiin ihmisiin. Raha-automaattiyhdistys avustaa liittomme toimintaa niin, että pääosa tuloista tulee sieltä. Ensi vuodelle on budjetoitu RAY:N avustusta 227 000 euroa ja jäsenmaksuista koostuu loppu tuloista, 6000 euroa. Menoista tietysti suurin osa on henkilöstökuluja, jotka menevät edunvalvontaan ja palkkoihin Etelä-Suomen, Pohjois-Suomen ja Itä-Suomen aluetoimistoille.
Liitollemme valittiin uusi puheenjohtaja pitkään olleen Bodil Rosengrenin tilalle. Sen verran olen ollut kokouksessa vaan seurailijan roolissa, etten muistanut kirjoittaan puheenjohtajan nimeä muistiin. Etunimeltään hän kuitenkin on Eija ja kotoisin Helsingistä. Saamme varmaan lukea hänestä enemmän seuraavasta Muuttuva perhe -lehdestä.

Huomenna menemme yhdessä kalastuksenohjaaja Aki Hirvosen kanssa katsomaan tulevaa kalastuskurssimme pitopaikkaa Kyrmyniskaa. Pääsemme katsomaan miten paljon porukkaa sinne mahtuu mökkiin ja aittoihin. Nuoret, vetreät ja rohkeat voivat tietysti nukkua vaikka teltoissa pihalla jos sisätiloihin eivät kaikki mahdu. Huomenna tiedämme siitä lisää ja laitan juttua siitä myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti