maanantai 24. toukokuuta 2010

Kyrmyniska

Tänään kävimme Kyrmyniskassa, Väisälänsaaressa katsastamassa tulevan kalastuskurssin pitopaikan. Harmittelin sitä, kun kamera unohtui kotiin. En voi näyttää kuvia paikasta ja mukavista maisemista. Laitankin tähän kuvan jostain muualta otetusta järvimaisemasta, että pääsette vähän tunnelmaan.
Kyrmyniskahan on Mikkelin kalamiespiirin omistama mökki Puulaveden rannalla. Siellä on iso päämökki, jossa on iso tupa , keittiö ja kaksi kammaria. Sitten siellä on kolme isoa aittaa, joihin mahtuu 4-6 henkeä kuhunkin. Grillikatoksessa voi tehdä ulkona ruokaa, sauna on ihan rannassa ja pitkä laituri myös. Veneitä on monta ja metsää ympärillä. Mustikkaa kasvaa ihan pihassa ja korvasieniä löytyi sieltä myös. Matkaa Kyrmyniskaan on n. 40 km Mikkelin keskustasta. Paikka näytti mukavalta kalastuskurssin pitopaikaksi.
Kurssi on tarkoitus pitää elokuun 20.-22. päivä. Perjantai-iltana jo mentäisiin paikalle ja sunnuntaina kukin voi lähteä pois itselleen sopivaan aikaan, kuitenkin viimeistään iltapäivällä vaikka päiväkahvin jälkeen. Laittakaa ajankohta kalentereihin, mukaan mahtuu n. 20 henkeä. Osallistumismaksu tulee olemaan jälleen pieni, ehkä 10 e/perhe tms., se tarkentuu myöhemmin. Tarkempaa kutsua ja ilmoittautumisohjeita laittelen myöhemmin kesällä sähköpostilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti