lauantai 31. heinäkuuta 2010

Kalastusviikonloppu

Tule mukaan kalastusviikonloppukurssille! Ajankohtana on 20.-22.8. perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Jokainen voi tietysti tulla ja lähteä itselleen parhaimpaan aikaan, mutta kurssiaika on tuo. Tarkka aikataulu varmistuu vielä lähempänä ajankohtaa.
Paikkana on Kyrmyniska, Mikkelin kalamiespiirin omistama mökki aittoineen Puulavedellä Väisälänsaaressa. Siellä on päämökki, johon mahtuu yöpymään ja kolme aittaa, joihin mahtuu jokaiseen ainakin 4 henkeä. Teltassa voi tietysti myös yöpyä jos haluaa.
Ruuanlaitto onnistuu mökissä tai grillikatoksessa. Tarkoituksena on tehdä porukalla ruokaa. Tarkemmat suunnitelmat selviää, kunhan tiedetään kuinka paljon porukkaa on mukaan lähdössä.
Ohjelmassa on tietysti kalastusta ja muuta kivaa porukalla tehtäviä leikkejä ja pelejä. Ja saunomista ja uimista tietenkin!
Ilmoittautua voit osoitteeseen tuija.paakkari@surffi.fi. Ilmoita aikuisten ja lasten lukumäärä ja erityisruokavaliot. Kurssin hinta on alustavasti n. 5 e / henkilö. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.8.2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti